فى البداية انا بعمل
الكشرى لازم اعمل معاه مشروب اسمه
حمص الشاموهقولكم بنعملهم ازاى خطوة خطوة
وفيه حاجة مهمة للكشرى وهى
الدقة وهى بتاخد وقت للتتبيلة وعشان كده نعملها اولا
ومقاديرها كالتالى:حوالى 4 فصوص ثوم مفرومة ناعم
1 ملعقه صغيرة كمون
ملح حسب الرغبة
2 ملعقه كبيرة خل
كوب ماء
الطريقه:نضيف الثوم والكمون معا والملح كمان
ونقلب ثم نضيف ملعقتى الخل
ونضيف الماء ونتاكد من الملح
ونعبيه في زجاجه مناسبه
كده خلصنا الدقه في ناس بتحب تخليها مشطشطة بانها تضيف فلفل حامى
في الاخر
المكرونةبتكون منها نوعين اسباجتى ومقصوصة صغيرة وممكن اى شكل تحبيه كمان بس دى اصوله
ودلوقتى هنغرف الطبق
نبدا بالارز ثم المكرونة ثم العدس ثم الصلصة ثم البصل او الورد كما نسميه
وهذا هو شكله النهائى
وبالهنا والعافية
اماالحمص هجيبه بعد الفاصل
سلام يارب يكون الكشرى عجبكوا